Villkor

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms men viktbaserad frakt tillkommer med 60-122 kr för alla ordar under 3 kg. Fraktritt för ordrar över 3 kg. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar från det att du tagit emot varan. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. OBS! Om du som kund specialbeställer en produkt och vi tillverkar den så är beställningen bindande. Ångerrätten gäller ej. Ingen ångerrätt/returrätt på reavaror.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

PRIVAT POLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

LEVERANSER

Leverans sker med spårbar frakt via postnord. Din order packas och skickas vanligtvis samma eller nästkommande vardag. Leveranstiden är vanligtvis 1-3 dagar.

OUTLÄSTA BREV OCH PAKET

Vid outlösta paket och brev debiterar vi en avgift på 300 kr (inkl. moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med returen tillbaka till oss.

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Adress:

Gotzibar
Högby 53
755 98 Uppsala

ÅTERBETALNINGSSKYLDIGHET

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.