Makramé-kurs


Under nybörjarkursen får du lära dig några av de vanligaste knutarna som du får träna och testa genom att göra ditt egna alster (ampel eller väggbonad, du väljer). I kursavgiften ingår handledning, material och fika. 
Nu finns även fortsättningskurs/work-shop där ni som testat makramé tidigare är välkomna med egna projekt och idéer, alternativt att jag kommer med förslag om du har idétorka. Vi har kontakt innan kursen så att du kan bolla idéer om vad du vill testa och om något speciellt material behöver beställas i förväg. I kursavgift ingår bollande av idéer och handledning. Material finns att köpa på plats för den som vill.
Datum 
27 augusti, nybörjare (Lilla Lundby gård)
2 september, nybörjare (Lina på Landet)
7 oktober, kl 11-14, WORKSHOP (Lina på landet) FULLBOKAD!
11 november, kl 11-14, nybörjare (Lina på Landet) FULLBOKAD!
12 november kl 11-14, nybörjare (Lina på Landet)

En kursanmälan är bindande och sker då betalning genomförts (förskottsbetalning). Kan du inte närvara går det bra att sälja/ge sin plats vidare. Kunden ansvarar själv för att hitta en ersättare.

Pris: 650 kr 
Tid: 3h
Plats: Gårdsbutiken hos Lina på Landet (Brunnby, 195 91 Märsta) eller
Lilla Lundby gård, Lagga-Lundby 25, 74176 Uppsala

 

Nåltovning av ull-kurs


Vill du lära dig nåltova?
Jag håller introduktionskurs i nåltovning av ull. Ni får testa på att nåltova valfritt alster under 2 timmar. Skapelsen får ni givetvis ta med er hem. Fika och 100 gr ull ingår. Oavsett om du är nybörjare eller testat innan får du en givande träff med likasinnade.
Datum
Sista helgen i november, Odensala julmarknad (Lina på landet). Föranmälda har förtur och garanterad plats. Drop-in är möjligt i mån av plats (samma pris)

Pris: 450 kr

En kursanmälan är bindande och sker då betalning genomförts (förskottsbetalning). Kan du inte närvara går det bra att sälja/ge sin plats vidare. Kunden ansvarar själv för att hitta en ersättare.

Plats: Gårdsbutiken hos Lina på Landet (Brunnby, 195 91 Märsta) 


Ramvävnings-kurs

(under uppbyggnad)
Ramvävning är ett smidigt och roligt sätt att väva. Under kursen får du fritt välja bland garner i olika färger och grovlek för att skapa härliga effekter. Du får guidning i olika vävteknik och hur du planerar din väv. 
Datum
Planerad start hösten 2023, håll utkik här och på instagram för datum, eller hör av dig redan nu så kontaktar vi dig när det finns datum.
Pris: xxx

Kontakt och intresseanmälan: gotzibarsweden@gmail.com
070-413 29 26